Мајорел

ЕкономијаМакедонијаНовостиСветот на работникот

200 НОВИ ВРАБОТУВАЊА: Мајорел – Глобален водечки контакт центар доаѓа во Скопје

Мајорел отвора канцеларија во Скопје – Оваа година компанијата ќе отвори 200 нови работни места Majorel, водечки глобален провајдер на

Read More