мајчинство

НовостиПравдаСветот на работникот

Жените земјоделки ќе земаат надоместок за мајчинство и боледување

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска учествуваше на состанок на работната група  составена од претставници на Министерството за

Read More
НовостиСветот на работникот

Скратено работно време од 6 месеци по родителско отсуство од 12 месеци – Може ли да стане реалност?

Бобан Илијевски За родителството, некои луѓе велат дека е благослов, со оглед на тоа дека децата се најголемото и највредното

Read More