(ВИДЕО) Стојчевски: Отпуштањето на новинарите е техничка одлука за сопствениците, но судбинска приказна за новинарите

Новинарите и медиумските работници известуваат за проблемите на другите, а немаат каде да ги кажат своите, вели Тодор Стојчевски, поранешен

Прочитај повеќе