(Видео) „Никоб Медикал“ и „Никоб Лаб“ се креирани да бидат системски одговор и 24 часовна медицинска заштита на граѓаните

Од неодамна на пазарот во Македонија функционираат два нови правни субјекти во делот на здравствената заштита на граѓаните, станува збор

Прочитај повеќе