И ТИЕ ИМААТ ДУША! Околу 2.000 технички работници вработени во болниците во Косово штрајкуваат! НА ЛУЃЕТО ИМ Е ПОТРЕБНА ПЛАТА!

Околу 2.000 технички работници во косовските болници денеска ќе штрајкуваат, бидејќи косовската влада не го исполнила нивното барање за дополнителен

Прочитај повеќе

СП: Епидемиолозите „се раскинаа од работа”: Тешко се постигнува да се прават контролни брисови за Ковид 19

Еден епидемиолог, еден возач и еден медицински техничар од Центарот за јавно здравје Велес едвај постигнуваат да ги сработат сите

Прочитај повеќе