„Аксел Спрингер” во следните пет години ќе вработи стотици новинари во „Билд” и „Политико”

Германскиот медиумски гигант „Аксел Спрингер” има намера во следните неколку години да вработи неколку стотици новинари, изјави членот на управниот

Прочитај повеќе