- Advertisement -

archiveМелбурн

Правда

Државните службеници на Австралија се приклучуваат на климатскиот штрајк

Државните службеници од Мелбурн, Австралија ќе можат да се приклучат на овојнеделниот штрајк против климатските промени, на кој учество ќе...