Склучен МЕМОРАНДУМ помеѓу С.У.Т. при КСС и ДСП „Обединети работници“

Со огромно задоволство ве известуваме дека денес, 06.06.2022 г., во просториите на КСС беше склучен Меморандум за соработка помеѓу Синдикатот

Прочитај повеќе