Дали Марфи е во право кога вели дека сиромаштијата е ментална болест?

Некои автори и нивните книги ве „пронаоѓаат“ порано, некои подоцна. Секогаш e точно дека вистинската книга ве наоѓа во вистинско

Прочитај повеќе