Најстрогите светски училишни социјални дистанци: Тајландските градинки се запечатени во кутии за време на наставата

Училиштата во Тајланд ги принудуваат учениците да учат и да играат во импровизирани пластични кабини за да ги почитуваат екстремните

Прочитај повеќе