Презентација на истражување за реформи во јавната администрација

Во организација на Фондацијата „Метаморфозис” денеска ќе се одржи презентација и дебата за извештајот поврзан со следење на процесот на евроинтеграции

Прочитај повеќе

ДЕМАНТ на објавата на ЗНМ и ССНМ во однос на постапувањето на Фондацијата Метаморфозис во регулирање на работните односи

Фондацијата Метаморфозис најостро реагира на соопштението на Здружението на новинари на Македонија (ЗНМ) и Самостојниот синдикат на новинари и медиумски

Прочитај повеќе