Портокалов метео аларм денеска и утре, да се почитуваат мерките за заштита од топлотниот бран

 Министерството за труд и социјална политика ги повикува работодавачите, негувателите и воспитувачите во градинките, вработените во Центрите за социјална работа,

Прочитај повеќе