Над 1.100 ученици ќе посетуваат курсеви на немајчин јазик во рамки на проектот „Зборувам на јазикот на мојот другар“

Во 11 скопски средни училишта од денеска започнува реализацијата проектот „Зборувам на јазикот на мојот другар“, како една од главните

Прочитај повеќе