- Advertisement -

archiveмеѓунардно

ЕкономијаСветСветот на работникот

Авио гигантот ќе отпушти дури 30,000 работници?

Еден од гигантите во светскиот авио - сообраќај Емирејтс размислува да отпушти дури 30,000 работници. Најголемиот светски превозник за долги...