Свечено доделени дипломите на дипломираните студенти од Меѓународниот балкански универзитет

На околу 500 дипломирани студенти од Меѓународниот балкански универзитет (МБУ) од академските години 2019/2020 и 2020/2021,на свечена манифестација која се

Прочитај повеќе

Меѓународниот балкански универзитет со стипендии за најуспешните матуранти во соработка со Универзитетот Аџибадем од Турција и Аџибадем Систина

Меѓународниот балкански универзитет ќе додели стипендии за најдобрите матуранти за студии во соработка со престижниот Универзитет Аџибадем од Република Турција

Прочитај повеќе