Мицкоски го честиташе Меѓународниот ден на трудот

Во мое лично име и во име на ВМРО-ДПМНЕ на сите граѓани на Република Македонија да им го честитам 1-ви

Прочитај повеќе

Tренчевска со видео обраќање го честиташе 1 Мај – Меѓународниот ден на трудот

За Владата и Министерството за труд и социјална  политика, унапредувањето на работничките права остануваат  високо на агендата на приоритетни цели.

Прочитај повеќе

КСС: ЧЕСТИТКА ЗА 1 МАЈ – МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА ТРУДОТ!

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија сака да им го честита 1ви Мај, меѓународниот ден на трудот на сите работници!

Прочитај повеќе

Првомајска колумна: Работниците остануваат на маргините на општествената пирамида

Автор: Бобан Илијевски На повидок е 1 мај – Меѓународниот ден на трудот. Ден кога целото внимание се насочува кон

Прочитај повеќе