АЗЕСКИ НА 23. МЕЃУНАРОДЕН МОСТАРСКИ САЕМ

Најголемата и најбројна бизис манифестација во регионот со 50.000 посетители. Хрватскиот премиер Пленковиќ, српскиот Брнабиќ и босанскиот Новалиќ, како и

Прочитај повеќе