Сојузот на стопански комори издава меѓународниот сертификат „Safety Travel Stamp“

Со цел гарантирање на безбедни услови за престој и користење на услуги во угостителските објекти, хотелите, мотелите, автокамповите Сојузот на

Прочитај повеќе