(ВИДЕО) Меѓународниот ден на жената – Потсетник за нееднаквата положба на жената во општеството

Соопштението на КСС ви го пренесуваме интегрално: Реалноста со која се соочуваат жените во светот излегува на виделина само кога

Прочитај повеќе