Македонија рангирана заедно со Боцвана и Конго во прекршувањето на работничките права

Подготвил: Бобан Илијевски Во Индексот за глобалните права на Меѓународната Конфедерација на синдикати – ИТУК насловен како „Најлошите држави за

Прочитај повеќе