Меѓународната федерација на новинари го осудува отпуштањето на медиумски работници од Алфа ТВ

Своеволните отпуштања од медиумите, особено оние кои се резултат на борбата на новинарите и медиумските работници за подобри услови за

Прочитај повеќе