Царовска: Започнаа подготовките за меѓународните ПИСА и ПИРЛС тестирања во 2021 година

Со цел да ги подобриме резултатите на меѓународните тестирања -пробното ПИСА тестирање во 2021 и редовното тестирање за ПИРЛС кое

Прочитај повеќе