Откриени мејловите кои Маск им ги праќал на своите вработени: Дали би сте се воодушевиле со вакви пораки од шефот?

Извршниот директор на Тесла, Илон Маск, познат по својата спонтана масовна комуникација, од ангажирање преку Твитер до мејлови упатени „на

Прочитај повеќе