МЗШВ: Започнува исплатата на субвенциите за обележани грла говеда и презимени пчелни семејства

Започна исплатата на субвенциите за обележани грла говеда и презимени пчелни семејства. Како што информираат од Министерството за земјоделство, шумарство

Прочитај повеќе

Постигнат договор со винариите: 10 денари за Смедервка и 12 денари за Вранец

Денеска, во просториите на МЗШВ, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа одржа состанок со претсатвници на винариските визби.

Прочитај повеќе