МЗШВ-Собраниската комисија за земјоделство да ги разгледа и донесе предложените закони во интерес на земјоделците

Два предлог-закона поднесени од Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, веќе две години се заглавени во Собранието, реагираат од МЗШВ

Прочитај повеќе

Хоџа на работна средба со претставници од Стопанска комора на Македонија: Приватниот сектор е силата што ја движи економијата

Денеска, министерот за земјоделство шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, заедно со претседателот на Стопанската комора на Македонија Бранко Азески, одржа

Прочитај повеќе