„Дизни“ може да ги изгуби правата за Мики Маус

Компанијата „Дизни“ може да ги изгуби ексклузивните права над веќе легендарниот лик Мики Маус, бидејќи 95-годишните авторски права за ликот

Прочитај повеќе