(Инфографик) Најбогатите жени во Америка

Повеќето милијардери во светот доаѓаат од САД. Но, од 724 американски милијардери чија нето вредност секојдневно ја следи Форбс, само

Прочитај повеќе

Маск на седмо место на листата на милијардери на „Блумберг“

Генералниот директор на американскиот производител на електрчни автомобили „Тесла“, Илон Маск, го зазеде седмото место на најновата листа на милијардери

Прочитај повеќе