И тоа се случува – Милијардер ја предаде компанијата на добротворна фондација

Милијардерот и основач на компанијата за спортска облека „Патагонија“ од Калифорнија одлучи да ја предаде компанијата на добротворна фондација. Секој

Прочитај повеќе

10 совети за младите претприемачи од страна на милијардерот Марк Кубан

За успех во претприемништвото потребно е да се има визија, да се следат соништата, но и да се има и

Прочитај повеќе