Како петте најголеми технолошки компании ги заработуваат своите милијарди?

На крајот на 2021 година, петорката Big Tech, составена од Apple, Amazon, Google (Alphabet), Facebook (Meta) и Microsoft, генерираше комбиниран

Прочитај повеќе