„Минималната саатнина ќе покаже колку сме непродуктивни во работењето“

Минималната саатнина ќе покаже колку сме непродуктивни, вели Претседателката на Организацијата на работодавачи на Македонија, Владанка Трајкоска во емисијата „Работник

Прочитај повеќе

„Фирмите кои работат фантомски нема да бидат засегнати од даночните реформи“ | ВИДЕО

Втор дел од втората епизода на Работник Подкаст, каде што со нашата гостинка, Претседателката на Организацијата на работодавачи на Македонија

Прочитај повеќе