archiveминимална

ЕкономијаМакедонија

Дали сме осудени на ниски плати и примања?

Дали владината мерка за зголемување на платите во приватниот сектор има ефект? Работниците чекаат повисоки плати, работодавачите прават пресметки. Надлежните велат минималната...
ЕкономијаМакедонијаМакедонијаСиндикат

ПСМ: Пензиите ќе се зголемат само преку усогласување со порастот на просечната плата

Во врска со најавеното зголемување на пензиите, Пензионерскиот синдикат на Македонија го поддржува најавеното покачување, но смета дека истото ќе...
1 2 3 6
Page 1 of 6