Мизо: Без работна пракса, не може да се најде добро платена работа

Вчера во емисијата „Топ тема“ на ТВ Телма гости беа, директорот на компанијата Џонсон Мети, Боријан Борозанов, Виктор Мизо од

Прочитај повеќе