Министерството за земјоделство станува корона кластер!

Министерството за земјоделство станува нов корона кластер. Вработени во ова министерство реагираат дека има голем број позитивни,  но оти министерот

Прочитај повеќе

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство за првпат потпиша колективен договор

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, денеска за првпат го потпиша колективниот договор со кој се уредуваат, статусот,

Прочитај повеќе