archiveминистертво

ЕкономијаМакедонија

Стопанската Комора бара 5 отсто од БДП да се инвестираат во образованието

Еден од трите столба на кои е фокусирана Стопанската комора на Македонија е образованието за потребите на бизнисот и обезбедување...
МакедонијаПравдаСиндикат

Самостојниот синдикат на Клинички центар го осудува нападот на докторот дерматовенеролог од Клиничката болница во Тетово

Соопштението на синдикатот на Клинички центар ви го пренесуваме интегрално: Синдикатот на Клинички центар го осудува физичкиот напад врз докторoт...