Филипче: Состојбата во болниците е многу сериозна

Медицинскиот кадар е целосно мобилизиран, но состојбата во болниците е многу сериозна. Ваква е оценката на министерот за здравство, Венко

Прочитај повеќе

Филипче најавува масовна вакцинација во СЦ „Борис Трајковски“

На средина сме од новиот бран на вирусот, согласно со времетраењето на брановите од околу осум недели, ова е некаде

Прочитај повеќе