Министерот Хоџа на средба со Иницијативниот одбор на незадоволните тутунари во Прилеп

Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, заедно со градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски и директорот на Државниот

Прочитај повеќе