Бочварски: Градиме пристоен дом за социјално ранливите граѓани во Демир Капија

„Граѓаните се наш врвен приоритет. Владата продолжува одговорно и посветено да работи, да ги поддржува, помага и да се грижи

Прочитај повеќе