(ФОТО) Мини протест против поскапувањето на струјата во Прилеп

Неколку десетици граѓани протестираа во Прилеп против поскапувањето на струјата. Протестот во Прилеп го организираше општествената организација „Пролетер”. Побарано е

Прочитај повеќе