Спасовски на средба со млади во Ѓорче Петров: Над 14.000 млади се вработија или обучија со активните мерки

Носителот на листа во изборната единица 2, Оливер Спасовски попладнево се сретна со млади во скопската општина Ѓорче Петров каде

Прочитај повеќе