Млечно и вкусно – VEMILK млечните производи, одлична комбинација за секој оброк

Добро избраната храна значи живот, здравје, енергија. Навиките за исхрана на родителите, најчесто стануваат навики кои ги следат и децата.

Прочитај повеќе

2019 година Бимилк ја завршува како лидер во домашната млекопроизводствена индустрија

Млекара АД Битола, како една од водечките компании на домашниот пазар, во 2019 година бележи позитивни резултати во продажбата на

Прочитај повеќе