- Advertisement -

archiveМлечен Пат

Наука

Научниците го користат Млечниот Пат за да ја уловат темната материја

Научниците што го проучуваат мистериозниот сигнал од далечните галаксии не откриле темна материја како што се надевале дека ќе откријат....