Донација од 2300 млечни производи на Алпско за социјално загрозените семејства во општина Центар

Ново настанатата ситуација го измени нашето секојдневие, го отежни животот на сите нас, но особено погодени се социјално загрозените семејства.

Прочитај повеќе