Владата не беше организатор на настанот во МНТ на кој имало недолично однесување, организаторот да преземе одговорност и да ја надомести штетата

Владата на Република Северна Македонија информира дека настанот во МНТ на кој се случило несоодветно однесување на навивачка група не

Прочитај повеќе

Интервју со Снежана Конеска – Руси

Ексклузивно за порталот Работник – интервју со доајенот на македонската театрска сцена и Претседателка на регионалниот одбор на Самостојниот синдикат

Прочитај повеќе