Промовирана нова мобилна апликација за заштита на правата на потрошувачите – Potrosuvaci MK

Институтот за стратешки истражувања и едукација – ИСИЕ денеска ја промовираше новата мобилната апликација за заштита на правата на потрошувачите

Прочитај повеќе