Заборавете ги паричниците – Еве зошто плаќањето со мобилни телефони е поедноставно и побезбедно

Пет причини поради кои би требало да плаќате со телефон  Повеќето од нас излегуваат од дома со три предмети: клучеви,

Прочитај повеќе

Генијално решение: Екран кој може да се регенерира

Корејските научници открија генијална работа! Експертите од Корејскиот институт за наука и технологија, во соработка со универзитетот Yonsei од Јужна

Прочитај повеќе