Работат 4 дена во неделата, среќни се и поздрави: „Ова е промена на животот“

На работниците, изгледа им е доста од се, им „прекипало“, констатира Telegraf Biznis.rs. После повеќе од две години, од почетокот

Прочитај повеќе

ОРМ: Нов модел за вработување на лица со попреченост нема да ја подобри нивната инклузија, туку само ќе ги зголеми давачките

Законот за вработување на инвалидни лица во пракса носи и повеќе од очекуваните придобивки во областа на вработувањето на лица

Прочитај повеќе

Овие два дена од неделата сега се најмалку важни: Како да знаете кога треба да бидете на работа?

Четврток би можел да биде новиот понеделник, кога е во прашање осмислување на стратегијата во текот на кои денови најмногу

Прочитај повеќе

А1 Македонија воведува флексибилно работно време

А1 Македонија поставува нови стандарди во креирањето на начинот на работење за своите вработени и со гордост објавува дека го

Прочитај повеќе