Имунолог предупредува: Вакцините Фајзер, Модерна може да предизвикаат долгорочно хронично заболување

Во новото истражување објавено во Микробиологија и инфективни болести, имунологот Ј. Барт Класен предупредува дека технологијата mRNA што се користи

Прочитај повеќе