МојДДВ #МојаНаграда: Уште 15 најсреќни граѓани добија по 100.000 денари

Извлечени се 15-те најсреќни добитници на награда од по 100 илјади денари, а кои скенирале сметки во текот на јануари.

Прочитај повеќе