КАМПАЊАТА ,,ЧИСТА ПРЕСПА МОЈА ПРЕСПА”, ПРОДОЛЖУВА

Се слушна гласот на граѓанските организации, бизнис заедницата и други институции а се вршеше и едукација на децата од градинките

Прочитај повеќе

„Чиста Преспа, моја Преспа“: Активности за расчистување на депониите…

Со несекојдневна прес- конференција денеска започна кампањата „Чиста Преспа, моја Преспа“ на која беа соопштени активностите за расчистување на депониите,

Прочитај повеќе