СПМ: Колку не кошта молчењето и “луксузниот престој” на МПС во МВР?

Фејсбук статус на СПМ: Колку не кошта молчењето и “луксузниот престој” на МПС во МВР ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: Не е за оние

Прочитај повеќе

МПС: Вакцинацијата на вработените во МВР е во делот на приоритетните фази

Македонскиот полициски синдикат (МПС) информира дека се во постојани преговори со Владата, Министерството за здравство и Министерството за внатреши работи

Прочитај повеќе

Синдикат во полицијата на Македонија:МПС не обвинува затоа што не работи и е во страв од загуба на членството

Целта на испраќањето на нашето писмо до институциите е да реагираме да нападите кои ги добивме како новоформиран синдикат, се

Прочитај повеќе